Δωρεάν Παραλαβή Και Παράδοση

Θέλετε να επισκευάσετε την συσκευή σας αλλά δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο για να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας; Πώς θα σας φαινόταν να έρθουμε εμείς σε εσάς; Ναι σωστά διαβάσατε! Στην iRepair προσφέρουμε δωρεάν παραλαβή και παράδοση σε επιλεγμένες περιοχές στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών.

Χρόνος επισκευής:
Ο χρόνος που θα χρειαστούμε για να επισκευάσουμε την συσκευή σας εξαρτάται από την βλάβη που έχει. Για απλές επισκευές η παραλαβή-επισκευή-παράδοση γίνεται αυθημερόν, το αργότερο έως την επόμενη μέρα. Για επισκευή συσκευής που έχει βλάβη από νερό ή πρόβλημα στην μητρική πλακέτα, μπορεί να χρειαστεί από 1 έως και 7 ημέρες για να σας επιστραφεί.

Κόστος υπηρεσίας:
Η υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης είναι δωρεάν, εκτός εάν η επισκευή έχει βλάβη που δεν επισκευάζεται ή δεν επιθυμείτε να προχωρήσουμε με την επισκευή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, χρεώνουμε μόνο 10€ για να καλύψουμε το κόστος των μεταφορικών και του τεχνικού ελέγχου.

Καλέστε μας στο 210 96 06 860 για να κλείσετε ένα ραντεβού ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα εμείς μαζί σας.