Τα sneakers της Apple στο σφυρί για 30.000 δολάρια!

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το μεγαλύτερο λάθος στην μακρόχρονη πορεία της Apple ήταν η απόλυση του συνιδρυτή της, Steve Jobs. Μετά από αυτό ή εταιρία βρέθηκε σε δύσκολη θέση μιας και έβλεπε τις πωλήσεις να πέφτουν και τα έσοδα να λιγοστεύουν.  

Για επιπλέον κέρδος, το τότε διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να προσθέσει στις δραστηριότητες της εταιρίας και το εμπόριο άλλων προϊόντων με την επωνυμία Apple και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την απήχηση της.

Έτσι, στην αρχή της δεκαετίας του ’90 λάνσαραν διάφορα άλλα προϊόντα Apple, όπως ρούχα, ρολόγια, τετράδια, στυλό, μπρελόκ κ.α 

Μέσα σε αυτά τα προϊόντα ήταν είχε φτιαχτεί και μια σειρά από αθλητικά παπούτσια που προορίζοντας για τους υπάλληλους της εταιρίας.

Εάν κάποιος έλεγε τότε ότι αυτά τα παπούτσια σε 20 χρόνια θα είναι ανεκτίμητης αξίας όλοι μάλλον θα γελούσαν. Και όμως, ένα ζευγάρι από αυτά τα παπούτσια έχει βγει δημοπρασία και οι πλούσιοι οπαδοί της Apple θα πληρώσουν πολλές χιλιάδες δολάρια εάν επιθυμούν να το προσθέσουν στην συλλογή τους! 

Τα sneakers της Apple έχουν βγει σε δημοπρασία από την Heritage Auctions από την Κυριακή 11 Ιουνίου και η ελάχιστη προσφορά που μπορούν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι 15.000 δολάρια. Μάλιστα η εταιρία που διοργανώνει την δημοπρασία εκτιμά ότι τα παπούτσια θα πουληθούν για περίπου 30.000 δολάρια ή και περισσότερα.

Αν κάποιος έχει τη λαχτάρα - και σίγουρα τα πολλά λεφτά - και θέλει να αποκτήσει αυτά τα vintage sneakers έχει ακόμη 12 ημέρες προθεσμία για να υποβάλει την προσφορά του εδώ

iRepair LIVE CHAT
Για κάθε απορία, μιλήστε μαζί μας.