click2call
Quiz: Πόσο tech μαμά έχεις και τι δώρο της ταιριάζει Pin Tweet Share

Quiz: Πόσο tech μαμά έχεις και τι δώρο της ταιριάζει

02/05/2022

Είναι σίγουρο ότι κάθε μητέρα ξέρει τα παιδιά της καλύτερα από τον καθένα. Εσύ όμως πόσο καλά γνωρίζεις τη μαμά σου; Ξέρεις τι σχέση έχει με την τεχνολογία ή σου βαζουμε δυσκολα; Κάνε το παρακάτω κουιζ και μάθε τι τύπος είναι η μαμά σου και τι δώρο να της πάρεις για τη γιορτή της μητέρας, σύμφωνα με αυτόν!

 

1. Ξέρει να συνδέεται στο WiFi;

α) Θα ρωτήσει τι είναι WiFi

β) Μπερδεύει τα δίκτυα...

γ) Ναι, με λίγη βοήθεια.

δ) Εννοείται, έχει αποθηκεύσει την αυτόματη σύνδεση!
 

2. Ποιά είναι η σχέση της με το πληκτρολόγιο;

α) Ακόμα πληκτρολογεί...

β) Στέλνει καλημέρες και καληνύχτες με εικόνες και αυτοκόλλητα

γ) Πληκτρολογεί μόνο κεφαλαία ελληνικά και με πολλά σημεία στίξης!

4) Έχει ενεργοποιημένο το Τ9 και παίζει τα emoji στα δάχτυλα
 

3. Αν τη ρωτήσεις ποιος είναι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ τι θα απαντήσει;

α) Μάγειρας σε πρωινή εκπομπή 

β) Βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός

γ) Αυτός που ανακάλυψε το ίντερνετ

δ) Αυτός που έφτιαξε το Facebook


4. Ποια είναι η επαφή που έχει με τα  social media; 

α) Τα ακούει απο τις φίλες της αλλά προσπαθεί ακόμα να καταλάβει τι είναι 

β) Έχει Facebook και ανεβάζει throwback φωτογραφίες και τραγούδια

γ) Ξέρει να ανεβάζει μέχρι και στορυ στο Instagram

δ) Κάνει ανελέητο scroll και ξέρει τα trends στο Tiktok 

 

5. Κατά πόσο έχει κατακτήσει τον κόσμο του ίντερνετ;

α) Ξέρει να κάνει αναζήτηση Google

β) Ενημερώνεται για όλα μέσα από αυτό

γ) Έχει πάει τις online πληρωμές σε άλλο επίπεδο

δ) Κάνει online shopping και πληρώνει με κρυπτονομίσματα

 

Αφού λοιπόν απάντησες στις παραπάνω ερωτήσεις σύμφωνα με τις τεχνολογικές συνηθειες της μητέρας σου, ήρθε η ώρα να δεις σε ποια κατηγορία tech μαμας ανήκει. Αν και κάτι μπορεί να υποψιάζεσαι ήδη, εμείς έχουμε να σου προτείνουμε και το αντίστοιχο δώρο που μπορείς να της κάνεις ή απλά να πάρεις έμπνευση για τη γιορτή της μητέρας και όχι μόνο!


Περισσότερα α: Η μαμά σου ειναι μια tech boomer, έχει δηλαδή μάλλον κακή σχεση με τη τεχνολογία παρά καλή. Και γι αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να ξεκινήσεις με τα βασικά, δηλαδή ένα smart κινητό. Αναζήτησε στα  καταστήματα Repair pre-loved iPhone σε απίστευτα οικονομικές τιμές και με 6μηνη εγγύηση καλής λειτουργίας. Πχ. με ένα iPhone 6/6S μπορείς εύκολα να την ενθουσιάσεις και να την βοηθήσεις να μπει στο κόσμο της τεχνολογίας.

Περισσότερα β: Η μητέρα σου ανήκει στη κατηγορία tech friends, δεν είναι και εχθροι δηλαδή, αλλά δε σε αφήνει σε ησυχία από τις ερωτήσεις της! Στην προκειμένη περίπτωση σου προτείνουμε κάποιο αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν αυτή τη σχέση, όπως τα ασύρματα ακουστικά. Η γενικότερη ιδέα είναι να τη συστήσεις στον κόσμο του wireless, έτσι ώστε να μη σου ζητάει πια να ξεμπερδέψεις τα ακουστικά της! Φυσικά στην iRepair εκτός από Airpods, θα βρείς και μια μεγάλη ποικιλία από θήκες και αξεσουάρ για να σετάρεις, ανάλογα με το αγαπημένο της χρώμα. 
 

Περισσότερα γ: Η μητέρα σου μάλλον αγαπά τη τεχνολογία όσο εσύ, είναι δηλαδή tech lover! Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα σου προτείνει ένα smartwatch αλλά πολύ πιθανό να έχει ήδη. Γι’ αυτό μπορείς να της κάνεις δώρο ένα νέο λουράκι που θα αναβαθμίσει το στυλ της και θα τραβάει όλα τα βλέμματα. Στο eshop μας θα βρείς μεγάλη ποικιλία από λουράκια για AppWatch, όπως επίσης και το κατάλληλο προστατευτικό τζαμάκι οθόνης.

 

Περισσότερα δ: Συγχαρητήρια, η μαμά σου είναι μια tech queen και πιθανότατα αντι να σε ρωτάει αυτή την ρωτάς εσύ! Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να της δωρίσεις ένα ring light, για να πάει τις φωτογραφίες και τα βιντεάκια σε άλλο επίπεδο. Μπορεί να σου φαίνεται προχωρημένο αλλά μη ξεχνάς ότι θα μπορείς να το χρησιμοποιείς και εσύ!