Νέα iPad Pro, MacBook Air και Mac Mini στις 30 Οκτωβρίου

Η εξατομικευμένη πρόσκληση, με διαφορετικές εκδοχές του λογοτύπου στον κάθε παραλήπτη με μια πρώτη ματιά μαρτυρά ότι η επερχόμενη παρουσίαση θα έχει αρκετή... τέχνη!

Η πρόσκληση για τους δημοσιογράφους που έστειλε η Apple για να παρευρεθούν στο event γράφει «Ετοιμάζουμε κι άλλα», γεγονός που υποδηλώνει ότι τα νέα προϊόντα θα εστιάσουν πιθανόν σε εργαλεία και χαρακτηριστικά για αυτούς που χρησιμοποιούν Mac και iPad σαν εργαλεία δουλειάς και δημιουργικότητας.

H παρουσίαση των νέων iMac kai iPad από την Apple θα γίνει στην Ακαδημία Μουσικής στο Brooklyn της Νέας Υόρκης στις 30 Οκτωβρίου.

Τον Ιούλιο, Μινγκ-Τσι Κούο, ο κορυφαίος αναλυτής της Apple, δήλωσε ότι η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο iPad Pro 11 ιντσών με υποστήριξη για Face ID, την ίδια τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου που χρησιμοποιείται στα τελευταία μοντέλα iPhone που μπορούν να ξεκλειδώσουν τη συσκευή όταν ο χρήστης την κοιτάζει. 

Tον Αύγουστο, το πρακτορείο Bloomberg μετέδιδε ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα Mac Mini Pro και ένα MacBook Air με οθόνη Retina που θα είναι η «οικονομικότερη πρόταση της εταιρείας σε ότι αφορά τη σειρά φορητών υπολογιστών».

Tέσσερις μέρες πριν, η Apple έχει μία ακόμα σημαντική κυκλοφορία, αυτή του iPhone XR το οποίο και αυτό θα αποτελεί την οικονομικότερή της πρόταση μεταξύ των νέων φετινών iPhone.

iRepair LIVE CHAT
Για κάθε απορία, μιλήστε μαζί μας.