click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
iRepair: Ανεξάρτητος συνεργάτης επισκευών Apple με γνήσια ανταλλακτικά. Pin Tweet Share

iRepair: Ανεξάρτητος συνεργάτης επισκευών Apple με γνήσια ανταλλακτικά.

16/09/2021
Τα καταστήματα iRepair ως ανεξάρτητος συνεργάτης επισκευών Apple. 
 
Τα iRepair σε επίσημη συνεργασία με την Apple λειτουργούν ως Apple Independent Repair Provider και ανήκουν επίσημα στο νέο πρόγραμμα της Apple, που συμπληρώνει μόλις μερικούς μήνες έναρξης. 
 
Πάντα στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων, κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να παρέχουμε στους πελάτες μας επισκευές με αυθεντικά ανταλλακτικά από την Apple, βάσει όλων των πρωτοκόλλων που ορίζονται από τον κατασκευαστή, χωρίς να χάνεται η αρχική εγγύηση της συσκευής.
 
Για ακόμα μία φορά, εκπληρώνουμε τον στόχο μας να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας. Γρήγορες επισκευές, ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας και η εγγύηση υψηλών προδιαγραφών της iRepair, επιβεβαιώνονται αυτή τη φορά με την υπογραφή της Apple
 
Μία νέα λύση έρχεται λοιπόν, στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εδώ και χρόνια οι χρήστες των Apple συσκευών, με ή χωρίς εγγύηση, που επιθυμούν επισκευή με γνήσια ανταλλακτικά. Μέχρι τώρα, η έλλειψη καταστημάτων Apple σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, δημιουργούσε εμπόδια στην επισκευή συσκευών με εγγύηση, αλλά και στην εύρεση διαθέσιμων ανταλλακτικών στην αγορά και εγγυημένων προμηθευτών, για συσκευές χωρίς εγγύηση. 
 
Τώρα, το τοπίο αλλάζει και εξελίσσεται για όλες τις Apple επισκευές με βάση τα αυστηρά πρωτόκολλα της εταιρείας. Σύμφωνα με τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα “Independent Repair Provider”, η Apple δημιουργεί όλες τις προδιαγραφές για επισκευές που συμπληρώνουν και ικανοποιούν τα πρότυπα ποιότητας και απόδοσης της.
 
Συγκεκριμένα, για να αποκτήσει μία εταιρεία επίσημη πιστοποίηση ως Apple Independent Repair Provider απαιτείται η ειδική εκπαίδευση των τεχνικών, ώστε να υπάρχουν πιστοποιημένοι ηλεκτρονικοί και άρτια εκπαιδευμένοι για να αναλάβουν επισκευές σε Apple προϊόντα. Φυσικά, κάθε επισκευή πραγματοποιείται αποκλειστικά με τη χρήση ειδικών εργαλείων επισκευής της Apple και διαγνωστικών και εφαρμογή γνήσιων ανταλλακτικών.
 
Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών και την έναρξη της συνεργασίας της iRepair με την Apple ως ανεξάρτητος συνεργάτης της, παρέχουμε πλέον επίσημα στους πελάτες μας επισκευές με:
 
  • με γνήσια ανταλλακτικά Apple
  • με χρήση διαγνωστικών και εργαλείων Apple
  • με συνέπεια στα αυστηρά πρωτόκολλα διαδικασιών της Apple
  • με φροντίδα από εκπαιδευμένο και Apple πιστοποιημένο τεχνικό
  • με 6μηνη εγγύηση στα ανταλλακτικά που αντικαθιστούμε
  • και χωρίς να χάνεται η αρχική εγγύηση της Apple
Έτσι, για κάθε Apple συσκευή, iPhone, iMac και MacBook τα καταστήματα iRepair εξασφαλίζουν επισκευές βάσει όλων των προτύπων διαδικασιών και την ασφάλεια και αξιοπιστία που μόνο ένας επίσημος συνεργάτης μπορεί να προσφέρει.