​Εστιατόριο αντικατέστησε τα πιάτα… με iPad!

Η τεχνολογία στο πιάτο; ή η τεχνολογία το πιάτο; 

Κι όμως! Στο Σαν Φρανσίσκο υπάρχει το εστιατόριο Quince το οποίο εκτός του ότι διαθέτει αστέρι Michelin προσφέρει στους πελάτες του gourmet πιάτα, ένα εκ των οποίων σερβίρεται πάνω σε iPad. 

Το όνομα του πιάτου «A Dog in Search of Gold» όπου περιγράφεται από τον chef ως «κροκέτες λευκής τρούφας πάνω σε iPad, τα οποία παίζουν βίντεο από ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά στο κυνήγι της τρούφας».

Το συγκεκριμένο πιάτο έχει εμπνευστεί από το κυνήγι της τρούφας, όπου ειδικά εκπαιδευμένα «κυνηγόσκυλα» ξεθάβουν λευκές τρούφες, τροφές θεωρούνται ιδιαίτερα gourmet. Εάν κάποιος επιθυμεί να ζήσει την εμπειρία και να φάει πάνω από ένα iPad, το πιάτο κοστίζει 220 δολάρια.

Όταν ο σεφ του εστιατορίου Richie Nakano ανέβασε μια φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα με το συγκεκριμένο πιάτο, κατάφερε να προκαλέσει αναστάτωση στους χρήστες του διαδικτύου αλλά και να προκαλέσει ποικίλα σχόλια για αυτή την ιδιαίτερα ανατρεπτική ιδέα. «Είναι τόσο ανθυγιεινά. Οι άνθρωποι δεν θυμούνται πόσα μικρόβια υπάρχουν πάνω στις οθόνες αφής», σχολίασε κάποιος.

Δεν είναι εξακριβωμένο ωστόσο πως πλένονται στη συνέχεια τα iPad για να ξαναχρησιμοποιηθούν, αλλά ελπίζουμε να έχουν βρει τρόπο για την προστασία τους και τη σωστή απολύμανσή τους και να μην χρησιμοποιούν τα iPad ως πιάτα … μιας χρήσης! 

iRepair LIVE CHAT
Για κάθε απορία, μιλήστε μαζί μας.