click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Χρειάζεσαι Express Επισκευή; Κλείσε το ραντεβού σου online! Pin Tweet Share

Χρειάζεσαι Express Επισκευή; Κλείσε το ραντεβού σου online!

07/04/2023

Στην iRepair οι ανάγκες των πελατών μας είναι η προτεραιότητα μας, γι’ αυτό δημιουργήσαμε ένα booking app για ραντεβού με προτεραιότητα. Με αυτή τη νέα υπηρεσία, οι πελάτες μας μπορούν να κλείσουν online ραντεβού σε όλα τα καταστήματα iRepair και στα καταστήματα iRepair εντός των Public για εξυπηρέτηση με προτεραιότητα  και επισκευή express από 20’, την ημέρα και ώρα που έχουν επιλέξει, χωρίς αναμονή.

Με το νέο booking app, μπορείς απλώς να επισκεφτείς το site της iRepair στο https://irepair.gr/ και να επιλέξεις “Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή”
 

ή το site της Public και να πάτήσεις “Service”
 

ή να επισκεφθείς κατευθείαν το https://public.irepair.gr/service-app και να πατήσεις “Ξεκίνα εδώ”.
 

Επίλεξε τη συσκευή σου, Smartphone, Tablet ή Laptop.
 

Επίλεξε τη μάρκα της συσκευής σου. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε Apple, Samsung, Xiaomi ή Άλλη Μάρκα και πάτησε “Επόμενο”.
 

Μια λίστα με τα μοντέλα της μάρκας της συσκευής σου θα εμφανιστεί στο επόμενο βήμα. Επίλεξε το μοντέλο της συσκευής σου για να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο.
 

Βάλε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η συσκευή σου. Όπως θα δεις και παρακάτω, υπάρχουν όλες οι πιθανές βλάβες.
 

Ανάλογα το πρόβλημα, θα εμφανιστούν και οι διαθέσιμες επιλογές που έχεις, μαζί με το κόστος της επισκευής. Π.χ. στην αλλαγή μπαταρίας του συγκεκριμένου μοντέλου, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στην αυθεντική μπαταρία Apple και την Premium. Επίλεξε το ανταλλακτικό που επιθυμείς και πάτησε “Επόμενο”.
 

Συμπληρώνοντας τον Τ.Κ. σου θα δεις τις διαθέσιμες επιλογές στην περιοχή σου στο επόμενο βήμα.
 

Διάλεξε τον τρόπο που θέλεις να επισκευάσουμε τη συσκευή σου. Στο παρακάτω παράδειγμα, βάσει του Τ.Κ., ο πελάτης μπορεί να διαλέξει επισκευή σε κατάστημα, στο χώρο του ή ταχυδρομικώς. Ο εκτιμώμενος χρόνος επισκευής καθώς και το κόστος, αναγράφονται. 

Στο τελικό βήμα, συμπλήρωσε μια φόρμα με τα στοιχεία σου.
 

Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα πως ολοκλήρωσες τη διαδικασία.
 

Θα λάβεις αμέσως επιβεβαιωτικό e-mail και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.
 

Με το booking app, η iRepair εγγυάται ότι θα διαγνώσει και θα διορθώσει το πρόβλημα εντός του χρόνου που έχει προβλέψει, ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να επαναφέρουν τις συσκευές τους σε λειτουργία όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Κατανοούμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και θέλουμε να παρέχουμε μια βολική και αποτελεσματική λύση για τις ανάγκες επισκευής κινητών, tablet και laptop, νιώθοντας την ασφάλεια πως οι συσκευές τους θα επισκευαστούν γρήγορα και επαγγελματικά.

Το νέο, λοιπόν, booking app για επισκευή με προτεραιότητα είναι πλέον διαθέσιμο στο site της iRepair και στο site της Public και μπορείς εύκολα να κλείσεις το ραντεβού σου με λίγα μόνο κλικ. Με αυτή τη νέα υπηρεσία, η iRepair αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη δέσμευσή της να παρέχει καινοτόμες λύσεις για την κάλυψη των εξελισσόμενων αναγκών των πελατών της.