click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Συνεργασία iRepair και ΚΟΡΕΛΚΟ για εξειδίκευση μαθητών σε επισκευές Pin Tweet Share

Συνεργασία iRepair και ΚΟΡΕΛΚΟ για εξειδίκευση μαθητών σε επισκευές

19/02/2019

Η iRepair σε συνεργασία με τον Όμιλο ΚΟΡΕΛΚΟ πραγματοποίησαν 4 σεμινάρια συνολικής διάρκειας ενός μήνα, με θέμα την τεχνική εξειδίκευση σε επισκευές  smartphone και tablet.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της iRepair παρέδωσε εργαστηριακά μαθήματα και έδειξε σε όσους συμμετείχαν, πώς μπορούν να κάνουν έμπρακτα μια επισκευή.

Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των μαθημάτων ήρθαν σε επαφή με τη δομή ενός micro board, έμαθαν πώς να συναρμολογούν και να αποσυναρμολογούν smartphone και tablet, τοποθέτησαν νέα ανταλλακτικά σε συσκευές με διάφορες βλάβες και έμαθαν πώς να επιδιορθώνουν πολλών ειδών προβλήματα όπως βρεγμένες ή βραχυκυκλωμένες συσκευές, συσκευές που δεν λειτουργούν κ.α.

Ακόμη οι μαθητευόμενοι επισκεφτήκαν την εταιρία μας για να παρακολουθήσουν επισκευές εντός καταστήματος και να κατανοήσουν τον τρόπο λειτουργίας και επισκευής σε πραγματικό περιβάλλον.

Οι τεχνικοί μας τους ξενάγησαν στο iLab, το μοναδικό εργαστήριο που πραγματοποιούνται 3ου επιπέδου επισκευές (ανακατασκευή mobile board – smd micro alignment IC) για να δουν από κοντά επισκευές υψηλών απαιτήσεων.

Μέσα από αυτό το σεμινάριο οι μαθητευόμενοι απέκτησαν όχι μόνο θεωρητικές γνώσεις και  εμπειρία πάνω στις επισκευές smartphone και tablet αλλά έμαθαν και πώς λειτουργεί πραγματικά ένα εργασιακό περιβάλλον για να είναι προετοιμασμένοι να βγουν στην αγορά εργασίας.