click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Η iRepair γιορτάζει τα 50! Pin Tweet Share

Η iRepair γιορτάζει τα 50!

03/12/2021

Η iRepair έκανε την εμφάνισή της το 2007 ανοίγοντας το πρώτο της κατάστημα στη Γλυφάδα. Σήμερα, μετά από 14 χρόνια συνεχούς πορείας, έχει καταφέρει να επεκτείνει την επιτυχημένη της παρουσία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, αποτελώντας την πρωτοπόρο εταιρεία  και μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, προσφέροντας στους πελάτες της άριστη ποιότητα ανταλλακτικών, υψηλή τεχνογνωσία και κορυφαία εξυπηρέτηση.

Με 18 καταστήματα εντός Αττικής αλλά και 32 καταστήματα στην υπόλοιπη Ελλάδα και την Κύπρο, η iRepair προφέρει τις πιο αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις σε προβλήματα συσκευών τεχνολογίας, έχοντας στο ενεργητικό της πλέον πάνω από 800.000 επισκευές! 

Με αφορμή το άνοιγμα του 50 καταστήματός της, η iRepair θέλει να γιορτάσει τον αριθμό ορόσημο με έναν ξεχωριστό και φυσικά tech διαγωνισμό θέλοντας έτσι να εκφράσει στην πράξη την εκτίμηση της για την στήριξη και την εμπιστοσύνη των πελατών της όλα αυτά τα χρόνια.

Έτσι λοιπόν δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της να διεκδικήσουν 50 απίστευτα δώρα τεχνολογίας με κάθε επίσκεψή τους στα καταστήματά της. Τα δώρα αυτά έχουν συνολική αξία 15.000€ και θα έχουν την ευκαιρία να τα κερδίσουν 50 τυχεροί πελάτες των καταστημάτων iRepair!

Κάθε αγορά ή επισκευή σε ένα κατάστημα iRepair μέχρι το τέλος του χρόνου ισοδυναμεί με μια συμμετοχή στο διαγωνισμό. 

Τα δώρα περιλαμβάνουν 5 iPhone 13, 5 iPad, 5 ζευγάρια Airpods, 5 Apple Watches, 10 power banks και 20 δωροεπιταγές αξίας 100€ και 50€ για εξαργύρωση στα καταστήματα iRepair. 

Επιπλέον με κάθε αγορά ή επισκευή που γίνεται στα καταστήματα iRepair, οι πελάτες λαμβάνουν ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5 ευρώ για την επόμενη αγορά τους μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού. Αυτό τους δίνει την δυνατότητα να αυξήσουν τις συμμετοχές τους, άρα και τις πιθανότητες να κερδίσουν! 

 

Έλα κι εσύ σήμερα σε ένα κατάστημα iRepair και γιόρτασε μαζί μας τα 50!

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό εδώ