click2call
Διαγωνισμός iRepair με δώρο το Xiaomi Ninebot Mini S! Pin Tweet Share

Διαγωνισμός iRepair με δώρο το Xiaomi Ninebot Mini S!

18/11/2020
Η νέα τάξη πραγμάτων έχει αλλάξει την καθημερινότητά όλων μας. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες και #μενουμεασφαλείς, βρίσκοντας τρόπους να απολαύσουμε τον χρόνο μας διαφορετικά, για να υποδεχτούμε και το «αύριο» με θετική διάθεση.

Γι’ αυτό τα iRepair σε προετοιμάζουν για τις ατελείωτες βόλτες που ονειρεύεσαι και σου κάνουν δώρο το εντυπωσιακό Ninebot mini S της Xiaomi, αξίας 399€.

Αυτό το ηλεκτρικό scooter είναι ιδανικό για όσους αγαπούν την περιπέτεια, τις βόλτες στην πόλη, αλλά και όσους θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και να διασκεδάσουν σαν μικρά παιδιά. Κάθε μετακίνηση, γίνεται μια διασκεδαστική εμπειρία, χωρίς περιορισμούς!

Γιατί ξεχωρίζει το Ninebot Mini;

Είναι απόλυτα φορητό με βάρος 12,8 κιλά και μαθαίνεις να το οδηγείς μέσα σε 3 λεπτά. Γι’ αυτόν τον σκοπό έχει ενσωματωμένο μηχανισμό ισορροπίας που σε βοηθά να το ελέγχεις απόλυτα με τις κινήσεις σου και να το κινείς εύκολα με μια ελαφριά κλίση τους σώματός σου.

Αυτό είναι και το καλύτερο χαρακτηριστικό του, η εξυπνάδα του. Διαθέτει έναν μηχανισμό αυτό-εκμάθησης με αισθητήρες κίνησης, βάρους, ταχύτητας, θερμοκρασίας και ισχύος ώστε να καταγράφει τις κινήσεις του σώματος και να παράγει έναν αλγόριθμο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου. 

Εκτός των άλλων, έχει και υψηλή απόδοση! Μπορεί να διανύσει μέχρι και 22 χλμ. με μία μόνο φόρτιση ενώ είναι ικανό να σε ταξιδέψει έως 16 χλμ./ώρα με ταχύτητα 4 φορές μεγαλύτερη από το περπάτημα. 

Επίσης, όταν οδηγείς το Ninebot Mini S δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την ομαλότητα των δρόμων κυκλοφορίας, αφού προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα. Ανεβαίνει ανηφόρες με κλίση έως και 15 μοίρες ενώ τα λάστιχά του είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ομαλοποιούν τους κραδασμούς και να απορροφούν τις δονήσεις καθώς οδηγείς. Μπορείς να το οδηγείς ακόμα και στην βροχή, αφού έχει και πιστοποίηση IP54!

Ακόμη υπάρχει και ειδική εφαρμογή που την κατεβάζεις και το ελέγχεις με τη χρήση του κινητού, μέσω Bluetooth. Προσαρμόζεις στροφές, ταχύτητα, κατεύθυνση και ο,τι άλλο θα κάνει ακόμα πιο εύκολη και ευχάριστη τη διαδρομή σου.

Τι περιμένεις λοιπόν;

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κάνε τις βόλτες σου με την τεχνολογία του μέλλοντος! 

Ακολούθησε 3 απλά βήματα:
1. Κάνε follow @irepair_gr στο Instagram & Like στη φωτο του διαγωνισμού
2. πες μας ποια διαδρομή θα είναι η πρώτη σου βόλτα
3. και κάνε tag 3 φίλους σου που θα ήθελες παρέα!

Έτσι θα μπεις στην κλήρωση της iRepair για να έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις το ηλεκτρικό πατίνι Xiaomi Ninebot Mini S.
Δοκίμασε την τύχη σου, εξασφάλισε τη συμμετοχή σου και καλή επιτυχία!     Δικαίωμα συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα φυσικά πρόσωπα που κατοικούν στην Ελλάδα, οι οποίοι έχουν ήδη συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας κατά τη χρονική στιγμή συμμετοχής τους στο διαγωνισμό και έχουν δηλώσει στο Instagram «θαυμαστής»/ «fan» της σελίδας iRepair και έχουν ακολουθήσει όλες τις οδηγίες συμμετοχής στο διαγωνισμό, οδηγίες που αναγράφονται με βήματα κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού που έχει δημοσιευτεί στο Instagram.

Συμμετοχή
Η συμμετοχή δεν εξαρτάται από την αγορά κάποιου προϊόντος. Από την αγορά προϊόντων δεν απορρέει κανενός είδους προνόμιο. Ο συμμετέχων πρέπει να προβεί στις ενέργειες που περιγράφονται στη σελίδα και στην φωτογραφία του διαγωνισμού στο Instagram ώστε να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή του. Στόχος του διαγωνισμού είναι οι συμμετέχοντες να ακολουθήσουν τη διοργανώτρια σελίδα, να δηλώσουν ότι τους αρέσει η ανάρτηση του Διαγωνισμού πατώντας «Μου Αρέσει» («like»), να αφήσουν ένα «σχόλιο»/ «comment» κάτω από την εικόνα του διαγωνισμού, απαντώντας στο ερώτημα που τους τίθεται, να αναφέρουν τρεις φίλους τους. Ένας (1) νικητής θα κερδίσει ένα Xiaomi Ninebot Mini. Οι νικητές καθορίζονται μεταξύ όλων των εγκύρως συμμετεχόντων που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση, στο τέλος του διαγωνισμού και συγκεκριμένα μετά το πέρας των διαγωνιστικών ημερών.  Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι, πέρα από την αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής και των διατάξεων περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, ο συμμετέχων να είναι «θαυμαστής»/ «fan» της σελίδας iRepair στο Instagram. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει τη συγκατάθεση του συμμετέχοντος ως προς την αναφορά του ονόματός του και του συντετμημένου επωνύμου του σε περίπτωση νίκης του, στη σχετική δημοσίευση του διαγωνισμού. Η συγκατάθεση αυτή μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς να υπάρχουν οποιεσδήποτε επιπτώσεις στη συμμετοχή στην κλήρωση ή στα δικαιώματα στο δώρο. Δεν έχουν δικαίωμα στo δώρο του διαγωνισμού οι συνεργάτες, οι πληρεξούσιοι, δικαιοδόχοι, εντεταλμένοι της εταιρείας iRepair, εμπλεκόμενες εταιρείες και οι υπάλληλοι σε αυτές.

Διαδικασία κλήρωσης δώρου
Η κλήρωση και η ανακοίνωση του νικητή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου, 2020. Έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, 2020. Ο καθορισμός του νικητή πραγματοποιείται με κλήρωση κεκλεισμένων των θυρών και με διασφάλιση της τυχαίας επιλογής. Με τη λήξη της περιόδου διεξαγωγής του διαγωνισμού κληρώνεται μεταξύ των συμμετεχόντων, ένας νικητής. H παραλαβή του δώρου γίνεται αποκλειστικά με παραλαβή από ένα κατάστημα, επιλογής του νικητή, εντός 15 ημερών μετά τη λήξη του διαγωνισμού και την ανακοίνωση του ονόματος του από την επίσημη σελίδα Instagram της iRepair. Για την παραλαβή του δώρου ο νικητής θα πρέπει να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα ως επιβεβαίωση των στοιχείων του. Κατά την παραλαβή του δώρου, ο νικήτης δίνει την συγκατάθεση του να βγει φωτογραφία στο κατάστημα μαζί με το δώρο του ως αποδεικτικό της παραλαβής και ταυτόχρονα δίνει τη συγκατάθεση του για την δημοσίευση της στους social λογαριασμούς της iRepair. Η δωρεάν συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν συνεπάγεται οποιεσδήποτε οικονομικές ή άλλου είδους αξιώσεις των συμμετεχόντων από το διοργανωτή. Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση των δώρων με μετρητά ή με άλλα δώρα. Αποκλείεται η ανταλλαγή των δώρων. Δεν είναι δυνατή η μεταβίβαση των δώρων σε τρίτους. Οι τυπικές διαδικασίες για την παράδοση του δώρου διευκρινίζονται κατ' ιδίαν με το νικητή.

Ενημέρωση νικητή
Ο νικητής θα ενημερωθεί από τον διοργανωτή με απάντηση στο σχόλιο που θα αφήσει κάτω από την εικόνα του διαγωνισμού, όπου θα κληθεί να αποστείλει μήνυμα στο inbox της σελίδας Instagram iRepair τα στοιχεία του (όνομα, επίθετο, αριθμό τηλεφώνου). Εάν ο νικητής δεν επικοινωνήσει εντός τριών (3) ημερών από την ανακοίνωση, τότε απολύει κάθε αξίωση του για το δώρο, χωρίς να διατηρεί οποιοδήποτε δικαίωμα του για αποζημίωση. Σε αυτήν την περίπτωση με την ίδια διαδικασία καθορίζεται ένας αντικαταστάτης του νικητή. Δεν υφίσταται υποχρέωση αποδοχής του δώρου από μέρους του αντικαταστάτη.

Αποκλεισμός από το διαγωνισμό
Σε περίπτωση παραβίασης των παρόντων όρων συμμετοχής ο διοργανωτής επιφυλάσσεται να αποκλείσει χωρίς προειδοποίηση συγκεκριμένα άτομα από το διαγωνισμό. Αποκλείονται άτομα τα οποία χρησιμοποιούν μη αποδεκτά βοηθητικά μέσα (π.χ. εργαλεία hacker, ιούς, Trojaner κλπ.) ή δημιουργούν πλεονεκτήματα για τους ίδιους με άλλον τρόπο παραποίησης. Επίσης όποιος συμμετέχει για λογαριασμό τρίτου (εις γνώση του τρίτου ή όχι) μπορεί να αποκλειστεί από το παιχνίδι. Επίσης δεν είναι δυνατή η συμμετοχή μέσω ενώσεων διαγωνισμών, αυτοματοποιημένων υπηρεσιών και κυρίως μέσω μιας επαγγελματικής υπηρεσίας για τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς. Σε κάθε περίπτωση αποκλεισμού τα δώρα μπορούν να αφαιρεθούν ή να απαιτηθεί η επιστροφή των δώρων που έχουν ήδη καταβληθεί ή παραδοθεί ακόμα και μεταγενέστερα.

Συγκατάθεση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων 
Με την συμμετοχή στον διαγωνισμό, ο κάθε συμμετέχων θεωρείται ότι έχει δώσει τη ρητή του συγκατάθεση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του από τον υπεύθυνο επεξεργασίας, ήτοι την iRepair προς τον σκοπό πραγματοποίησης του παραπάνω διαγωνισμού. Η συγκατάθεση αφορά και την δημοσίευση του ονόματος των νικητών, δημοσιοποίηση φωτογραφίας τους τόσο στην ιστοσελίδα της iRepair, όσο και στο προφίλ της στο Instagram και σε τυχόν άλλα μέσα προβολής της εταιρίας. Η επεξεργασία των δεδομένων θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις πρόνοιες του Ν. 2472/97 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως ισχύει. Κάθε υποκείμενο των δεδομένων διατηρεί δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης σύμφωνα με τα όσα ο παραπάνω Νόμος ορίζει.